عقب نشینی و خروج نیروهای اشغالگرومتجاوز امریکا ازعراق شکستی استراتژیک برای این کشور است . خروج اشغالگران که خود عامل بی ثباتی ، ترور و تجاوز در عراق بودند بیش از پیش باعث تقویت نفوذ جمهوری اسلامی ایران
در بین مردم مسلمان این کشورو تمام منطقه خواهد بود . مردم مسلمان عراق و گروههای مردمی این کشور نظام جمهوری اسلامی و مردمش را دوست و حامی داقعی خود می دانند.
اشغالگران دوست نداشتند از این کشور بیرون بروند . مقاومت و پافشاری مردم و برخی از سیاسیون باعث شد آمریکا در فشار به دولت عراق برای ادامه اشغال این کشور ناکام بماند.طی ماههای گذشته واشینگتن به مقامات عراق فشار می آوردند تا قراردی را تحمیل کنند که براساس آن چند هزار تن از نیروهای آمریکایی درعراق می ماندند و به اصطلاح به ایجاد ثبات در عراق و اموزش نیروهای امنیتی این کشور کمک می کردند.
مقامات آمریکایی اصرار داشتند که بر اساس این توافقنامه قانون مصونیت تعقیب قضایی نیروهای اشغالگر را به ملت عراق تحمیل نمایند، همان قانونی که قبل ازانقلاب اسلامی بر سیستم قضایی ایران حاکم بود.هرچند متاسفانه نوری مالکی بی میل نبود که چنین توافقنامه ای با آمریکاییها امضا کند و بخشی از نیروهای این کشور در عراق بماند اما تعدادی از اعضای ائتلاف مالکی که روابط نزدیکی با ج.ا.ا دارند با فشاربر مالکی مانع اجرایی شدن خواسته آمریکا شدند.
بسیاری از کارشناسان مسایل سیاسی و نظامی خروج اشغالگران را پیروزی ج.ا.ا و تحمیل اراده اش بر آن کشور میدانند و معتقدند که این تصمیم در این کشور گرفته شده است.
بی شک خروج اشغالگران ازعراق باتوجه به نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری در این کشور (آمریکا)، اوباما با انتقادات زیادی روبرو خواهد شد که همه چیز را تقدیم ایران کرده است .
جا دارد نیروهای سیاسی و احزاب عراق با وحدت و همدلی تلاش کنند توطئه های بیگانگان از جمله برخی کشورهای عربی در ایجاد آشوب و بی ثبات سازی عراق را خنثی نمایند.مطمئنا با خروج نیروهای آمریکایی ، تروریستهای مورد حمایت وهابیها و تکفیریها که با سازماندهی سرویسهای اطلاعاتی وامنیتی برخی کشورهای عربی سازماندهی و تسلیح می شوند تلاش خواهند کرد برای تامین منافع اربابان خود دست به تحرکات خرابکارانه بزنند.
برچسبها: <-TagName->